Užas na svadbi

Kum udario mladu i vukao je niz stepenice, vikao da mladoženja nije trebalo da je oženi

Dan vjenčanja trebao bi biti najlepši za mladence i njihove porodice, pogotovo nakon što počne slavlje. No, Erin Mejson-Džordž iz Ujedinjenog Kraljevstva imala je svadbu kakvu sigurno neće sa zadovoljstvom prepričavati svojim unucima...
Objavljeno: 12. 12. 2019 - 09:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, nju je kum udario, zgrabio za vjenčanicu i vukao niz stepenice. Osim što je bio kum na venčanju, Tomos Ridian Vilson je i mladoženjin brat.

Nakon što je napao mladu, napao je i njene dvije sestre i majku, kazao je kako njegov brat Stefan nikad nije trebalo da se oženim mladom.

Napad se dogodio kad je porodica pokušala da pomogne pijanom mladoženji da ode u sobu nakon vjenčanja, tokom kojeg je Tomos počeo da vrijeđa mladu i njenu porodicu.

Rekao je kako njegov brat Stefan nije više Vilson jer se oženio sa Erin Mejson-Džordž. Napao je i menadžera hotela, pa je uništio dio imovine hotela.

Mladoženjin brat se branio tvrdeći kako je za sve kriva mlada i da je poludio kad je vidio da mlada šamara njegovog brata i psuje ga jer se napio i ne može da hoda.

Drugi kum Hari Vilson, koji je takođe svjedočio, tvrdio je kako je on vidio mladu da udara mladoženju uz riječi da je vrijeme za krevet, i kako je Stefan pao niz stepenice. Rekao je da je Tomos išao da mu pomogne prije nego je mlada udarila Tomosa, nakon čega ga je njena porodica napala.

Nakon što su saslušani svi svjedoci i pregledani dokazi, sud je proglasio Tomosa krivim za napade i uništavanje, pa sada mora da plati odštetu mladi, kao i njenoj porodici, piše Dejli mejl.