Saopšteno iz Telekoma

Od sredine januara minimalna dopuna na trafikama tri eura

Minimalna dopuna računa na trafikama i u prodavnicama za pripejd korisnike Crnogorskog Telekoma od 15. januara biće tri eura.
Objavljeno: 12. 12. 2019 - 15:12 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako se navodi u obavještenju kompanije, minimalna dopuna preko kanala kompanije ostaje dva EUR.

Ti kanali su www.telekom.me, Telekom ME aplikacija, Extra TV portal, postpejd2pripejd i automati za plaćanje u T-centrima.

„Ako račun dopunjavate preko naših kanala, dopune vrijede više“, rekli su iz kompanije.

Online dopuna na sajtu Telekoma donosi deset odsto više kredita, dok dopune preko Extra TV portala obezbjeđuju pripejd korisniku besplatne minute u mreži sa svakom dopunom.

Komentari: 3

...

12. 12. 2019 - 20:03

U redu je da minimalna dopuna bude i 10 eura, ali bi ne bi nikako smjelo da se korisnicima odredjuje koliko ceste moraju da dopunjavaju i koliko dugo im je dopuna validna. Kada korisnik kupi dopunu, on je to platio i treba da ima pravo da to trosi kad on hoce bilo za jedan dan ili za godinu. Cak sta vise, kada korisnik kupi dopunu on ustvari kao da kreditira operatera jer unaprijed placa. Svi, ko zna osnove finasija, euro danas i euru sjutra nemaju istu vrijednost.
Odgovor

13. 12. 2019 - 09:11

Pa mozes slobodno preci mono prepaid paket, i validnost broju ti je godinu dana...
Nafets

12. 12. 2019 - 21:58

Pa naravno a onda ti sebi kazes bolje da predjem na postpaid za tu razliku od 5 6 e imacu internet i neke besplatne onda ti oni nabiju jos 2 3 e racuna ne znas ni sam odakle onda ti guzica zine uzmes telefon preko njih na 24 mjeseca e tu si se sjeba kumara telefon crkne nakon 7 mjeseci jedini izlaz je da nema izlaza
Novi komentar