Džordž Kluni našao drugu?

Budući da nekoliko mjeseci unazad javnost ne prestaje da spekuliše o problematičnom braku Džordža i Amal Kluni, na meti tračeva i šuškanja opet su se našli, ali evo šta je sada podrgrijalo priču…
Objavljeno: 13. 12. 2019 - 11:09 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, nakon što je u javnost procurila informacija da se par žestoko posvađao oko usvajanja djeteta, problemi u bračnoj idili Klunijevih ne jenjavaju.

Kako sada pišu strani tabloidi, a prenosi Story.hr život u život ovog bračnog para, navodno umiješala se treća osoba – druga žena, zbog koje se njihova ljubav dovodi u pitanje.

Iako su detalji za sada nepoznati, nagađa se da je njihov odnos zbog spomenute žene postao vrlo napet.

Džordž Kluni dugo je bio neženja za kojim se ludjele žene širom svijeta, a bio je i  svojevremeno povezivan sa glumicom Džulijom Roberts, Megan Markl i Stejsi Kibler. Iako, zgodni glumac, nijednu od ovih ljubavnih afera nije potvrdio, ovaj bračni par navodno već neko vrijeme predano radi na rešavanju svih problema koji su doveli do poteškoća u njihovom braku.

Podsjetimo se…

Zgodni glumac, Džordž Kluni koji se 1995. godine razveo od Talije Balsam rekao je kako se više nikad neće ženiti jer jednostavno nije dobar u tome. Međutim, susret s Amal bio je fatalan.

Nakon godinu dana veze par se vjenčao u Veneciji.

Slavni supružnici poslednji su put viđeni zajedno u javnosti početkom decembra kada je Džordž zajedno sa svojim roditeljima podržao Amal na 23. dodeli nagrada Udruženja dopisnika UN-a. Par je i tada izgledao srećno i zaljubljeno.

U junu mesecu 2019. godine, počele su spekulacije o njihovoj neslozi u braku da bi istog mjeseca, najnovije paparaco fotografije sa romatičnog putovanja Džordža i Amal Kluni iz Venecije dale su odgovor na pitanja o njihovom braku i upravo one stavile tačku na sva “šuškanja” o njihovom rastanku.

 

Komentari: 0

Novi komentar