Pešić: Jedini politički kockar u Crnoj Gori je Bečić

Jedini politički kockar u Crnoj Gori je Aleksa Bečić. Svih 100.000 eura koje je kao nesuđeni gradonačelnik naplatio od matične partije na račun duševnih bolova, stavio je na kocku, saopštio je danas predsjednik Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Nikola Pešić.
Objavljeno: 14. 12. 2019 - 11:24 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Ni slutio nije da će mu taj ulog uskoro obezbijediti kapital unikatnog političkog kameleona. Čovjeka spremnog da danas brani beogradske mostove od NATO bombi, a već sjutradan da proglašava sebe političkim bombarderom Brisela, a one sa kojima je do juče branio mostove – izdajnicima i nacionalistima”, naveo je Pešić.

Kako je dodao, možda će biti indiskretan ako se prisjetim da Aleksa, sa saborcima, u Odbor za izborno zakonodavstvo ušao kroz dimnjak na zgradi “stare Vlade”, a izašao kroz kamin u sjedištu MCP i da im je podrška prepolovljena nakon cirkusa koji je u Skupštini obnašao tandem pod kodnim imenom “Stanlio i Olio”.

“I možemo samo da pretpostavimo šta bi tek ostalo od vaše promo partije da ste skupili hrabrost da učestvujete u radu na skupštinskim zasijedanjima?! Vjerovatno “samo dugmići”. Zaustaviću se ovdje, za sada, uz jedan savjet – potrudite se da u narednom periodu Mesiju zamijenite Mesijem, ako mislite da ne ispadnete iz lige. Za to će vam biti potreban jedan mnogo kvalitetniji fudbaler ili jedan ekspert za fotomontažu sa radnim iskustvom iz Hollywood-a. Ovog prvog možda uspijete da pronađete negdje u svlačionici. Ovaj drugi teško da će vam se javiti na oglas u Pobjedi”, zaključio je Pešić.

Komentari: 0

Novi komentar