DPS DF-u: Kažete crkva, a mislite na presudu

Zapaljiva retorika funkcionera DF, kojom najavljuju požare, samospaljivanja i borbu do posljednje kapi tuđe krvi otužna je slika jedne grupe političkih avanturista koji ovakvim agresivno – patetičnim manipulacijama samo vrijeđaju inteligenciju građana, pa i svojih birača, smatraju u Demokratskoj partiji socijalista (DPS).

Objavljeno: 20. 12. 2019 - 19:19 Promjenite veličinu teksta: A A A

Saopštenje DPS-a prenosimo u cjelosti: 

O kakvim se, na žrtvu spremnim ljudima radi, svjedoče razni primjeri iz dugogodišnje istorije njihovog “samožrtvovanja”.

Sjetimo se Andrije Mandića koji je štrajkovao glađu zbog priznanja Kosova, da bi sedam godina kasnije glad utolio koljenicom iz Kristala, pošto je prethodno pobunio masu i ostavio pristalice na ulici. Oni misle da su zaboravljeni događaji iz oktobra 2016., kada su funkcioneri DF, osnaženi gomilama tuđih para, barjačili i prizivali ulične nerede i građanski rat, da bi se naknadno pravdali da su sve radili u žaru političkog naboja.

Zato danas kad ova družina poziva na sukobe, važno je podsjetiti da tu nema nikakvog spasavanja srpstva, vjere i crkve, već samo jalova nada da će nekom priželjkivanom destabilizacijim Crne Gore oni izbjeći pravosnažne presude zbog krivičnih djela iz oktobra 2016.

Vjerujemo da su građani dovoljno mudri da ne nasijedaju na ovako jeftine i providne manipulacije onih kojima ništa nije sveto, pa ni mošti Svetog Vasilija Ostroškog. Jasno je da niko ni od koga nije napadnut sem nazadne i retrogadne politike onih koji su izgubili sve što su branili u ovih 30 godina.

Komentari: 2

Somun

20. 12. 2019 - 20:01

Da gospodo iz DPSa to ste tačno napisali no niste kazali i da su se "MOLILI "u hramu i pod radovicem planirali ubistva i nerede u državi i ne bote se oni za VLAST u državi oni se bote da nestane ova država,a to je ogromna razlika,oni nisu politički banditi oni su teroristička organizacija i fa smo jska država a nismo oni bi robijali doživotno ovako običan narod robija živjeći u državi,a oni pljačkaju bogastvo koje ova država ima, dokle?
ULCINJSKI HABER

20. 12. 2019 - 20:52

Nikako da se vrate na one pred 90te,tada su imali sve u svojim rukama pa htjeli još i JOŠ.Sada se nemogu pomiriti sa svojom realnošću i prave drugima probleme .
Novi komentar