Prva dama berlinske elektronske scene

Anja Šnajder dolazi u Podgoricu

Glavni grad i organizacija Konektor u podgoričkom Kolektoru 14. februar organizuju nastup prve dame berlinske elektronske scene, Anje Šnajder.
Objavljeno: 13. 01. 2020 - 10:08 Promjenite veličinu teksta: A A A
Anja Snajder dolazi u Podgoricu
Foto: Patrice Brylla/djmag.com

Šnajder je u muzičkom svijetu prepoznata kao „neumorna kreativna snaga“ i jedna od ličnosti koje su izuzetno posvećene radu u ovoj industriji. Zanimljiv je podatak da karijeru nije započela za DJ pultom, već u radijskoj kabini kao voditelj prestižne underground muzičke emisije „Ples ispod plavog mjeseca“ (Dance Under The Blue Moon) na Fritz FM Radiju u Berlinu, gdje je njen program bio „odgovoran“ za uvođenje generacija Berlinaca u svijet elektronske muzike.

Kao suvlasnica izdavačke kuće „Mobilee“ odigrala je ključnu ulogu u razvoju karijera mnogih umjetnika. Njen „sluh“ za otkrivanje izvanrednih talenata, postao je jedno od obilježja njenog uticaja, pa je tako dala platformu za imena kao što su Maya Yane Coles, Solomun, Nicole Moudaber, mnogo prije nego što su postali ono što su danas. Nakon 12 godina je napustila „Mobilee“, pokrenula je novi projekat SoUs Music i objavila novi album pod nazivom SoMe. Ovaj rad predstavlja uticaje cijelog spektra  elektronske muzike i njeno najbolje i najličnije djelo  u karijeri.

Dokaz za njen uspjeh su izdanja koja su već stalni hitovi na plesnim podijumima širom svijeta i sveprisutni su na muzičkim čartovima, a mi vas pozivamo da 14.februara njenu energiju osjetimo u Kolektoru.

Domaću podršku ovog puta činiće DJ Proximus i Slobodan Popović PS.

Iz Glavnog grada navode da se ulaznice od srijede 15. januara mogu potražiti u lokalima Hugo Bar & Kitchen u Bokeškoj ulici i Lounge & Wine Bar Forest u City Kvartu.

Komentari: 0

Novi komentar