Saopšteno iz KK Budućnost Voli

Zlonamjerne insinuacije, Mijović ima punu podršku uprave kluba

U svjetlu  zlonamjernih insinuacija, medijskih plasiranja koje stvaraju pogrešnu sliku o odnosima u našem klubu, ovom prilikom ističemo da trener Petar Mijović ima punu podršku uprave Budućnost Volija, saopšteno je Portalu Analitika iz kluba.
Objavljeno: 13. 01. 2020 - 16:06 Promjenite veličinu teksta: A A A

Klub se suočava sa rezultatskom krizom, a ambijent dodatno otežavaju tekstovi kojim se negativno utiče na međusobne odnose i godinama brižljivo građeno povjerenje i međusobno uvažavanje. Iz tog razloga, smatramo da će naše obraćanje i podrška koju nedvosmisleno izražavamo treneru Mijoviću otkloniti sve sumnje i spriječiti dalje plasiranje neistina, kazali su iz uprave"plavih".

- Budućnost Voli funkcioniše na transparentan način, čuvajući osjećaj pripadnosti i zajedništva u svom timu i stručnom štabu i  neće se baviti daljim polemikama. Naš fokus je usmjeren na adekvatnu  pripremu u susret narednim  utakmicama  i što bolju igru u daljem toku sezone - zaključili su iz uprave Budućnosti Voli.

Komentari: 2

Maestro

13. 01. 2020 - 16:43

Dobar potez. Mora se dati prilika domaćem treneru. Nije ovo kao fudbal, pa da se lako može naći trener istog kvaliteta. Mijović će biti dobar trener, vrijedan je, pozitivan, i nema neku sujetu, čini mi se. Ajmo plavo-bjeli!
zoro zagarcanin

14. 01. 2020 - 09:00

Treba vjerovati u Mijovica,ne obracati paznju na politicke manipulacije iz okruzenja i domace dusmane.Bitno je da budemo u plej of,sa srecom.
Novi komentar