Pamela Anderson se udala peti put!

Naime, kako pišu inostrani mediji, poznata seks bomba, Pamela Anderson (51) navodno se udala po peti put i to za filmskog producenta Džona Pitersa (74).
Objavljeno: 22. 01. 2020 - 11:52 Promjenite veličinu teksta: A A A

Plavuša zanosnih oblina, kako tvrdi portal “Page Six” sudbonosno “DA“ rekla je u Malibuu i to u ponedjeljak, 20. januara i tako tako konačno zapečatila svoj ljubavni život.

Iako ova ljepotica ima podužu listu bivših ljubavi, priča da je Pamela Anderson bila u ljubavnoj šemi sa Džonom prije 30 godina. 

Sada se pretpostavlja da se ovaj par sve vrijeme “čekao” jer je ovo ipak, kako neki pričaju, ljubav koja nikada nije iščezla.

Kako život i sam nalaže da od karme ne možete pobjeći, izgleda da je tako i sa sudbinskim ljubavima.

Krilatici “ko čeka taj dočeka” namjerodavniji primjer su upravo vjenčani – Pamela i Džon! 

– Oni pripadaju zajedno. Divna holivudska romansa – rekao je izvor blizak paru.

Pamela Anderson u junu 2019. godine doživjela je pravi ljubavni brodolom kada ju je kao krpu, ništavno tretirao njen sada već bivši partner, pomenuti francuski fudbaler.

Tada, kao ozlojeđena, izigrana žena, saznavši da je prevarena od strane mladog i vitkog fudbalera, na svim društvenim mrežama objelodanila je ovu vest, ali i pošteno oplela po njenoj nekadašnjoj velikoj ljubavi.

– Teško je to prihvatiti. Posljednje više od dvije godine mog života bile su velika laž. Prevarena sam… navedena da vjerujem kako smo jako zaljubljeni, uništena sam saznanjem u posljednjih nekoliko dana da je živio dvostruki život. Šalio se sa drugim igračima koji imaju djevojke u stanovima blizu svojih žena, zvao ih je čudovištima. No ovo je gore. Svima je lagao. Kako je moguće tako kontrolisati srca i umove dvije žena. Siguran sam da je bilo i drugih. On je čudovište – napisala je.

Poslije ove Pameline objave na Instagramu u kojoj ga je nazvala lažovom i psihopatom, sada već bivši momak ove poznate plavuše, nije ostao dužan…

– Pauza nikad nije jednostavna. Često u takvim slučajevima emocije mogu da ovladaju čovjekom i da preuveličaju stvari. Pamela je kompletna osoba, koju duboko poštujem, osoba sa uvjerenjima, iskrena u svojim borbama i prema njoj je moja ljubav bila uvijek iskrena. To je ono što želim da pamtim. Mislim da ne bi trebalo da otkrivamo svoju intimnost i prošlost koja se tiče samo nas.

– Međutim, u ovom trenutku želim da objasnim nešto. Ni u kojem slučaju ne vodim dvostruki život, jednostavno sam vezan i naklonjen tome da sačuvam trajni odnos sa svojom djecom i njihovom majkom Sidoni koju duboko poštujem. To je trebalo da bude transparentno u našim odnosima.

Kako se opravdao svojim pratiocima i objasnio da je Pamela Anderson samo povrijeđena žena, Adil Rami zatražio je diskreciju i zamolio da se mir i harmonija ne narušava u njegovim porodičnim odnosima…

– Bio sam i ostaću vjeran svojim vrednostima i uvjerenjima koja su moja i koja su izražena u mojoj predanosti i podršci udruženju “Solidarte femmees”, koja je uvijek tako jaka. Ponosan sam što sam učestvovao u njihovoj velikoj i lijepoj kampanji koja je pokazala izuzetan rad udruženja i njenih članova. Želim mir i diskreciju našim porodicama i prijateljima, čak i ako me boli i povrijeđen sam. Nadam se da razumijete i poštujete to.

Komentari: 1

!!!

22. 01. 2020 - 19:36

E ako se udala za Duljeta onda mu je sve oprosteno.Odmah ukinuti potjernicu.
Novi komentar