Zbog ubistva albanskog državljanina Junčaju određen pritvor od 30 dana

Sudija za istragu podgoričkog Višeg suda odredio pritvor do 30 dana Tuzaninu Paljoki Junčaju zbog sumnje da je ubio albanskog državljanina Edmonta Gjinkolaja, čije je tijelo pronađeno u subotu.
Objavljeno: 28. 01. 2020 - 06:43 Promjenite veličinu teksta: A A A

Podsjetimo, Junčaj je u subotu poslijepodne lišen slobode, nakon što su nekoliko kilometara od mjesta Milješ, gdje je Gjinkolaj pronađen mrtav, pripadnici policije pronašli sakriveno oružje kojim je izvršeno ubistvo. Junčaj je u u policiji priznao krivično djelo koje mu se stavlja na teret.

Policiju su građani u subotu ujutru obavijestili da je u mjestu Vuljaj pronađeno tijelo muškarca. Odmah po prijemu obavještenja policijski službenici su izašli na lice mjesta i preduzeli mjere i radnje iz nadležnosti. Na Gjinkolaju su bilevidljive povrede u predjelu glave.

Ubijen Albanac u Tuzima, uhapšeni priznao krivicu

Kako je naveo rukovodilac Stanice kriminalističke policije za suzbijanje krivičnih delikata Srđan Korać, tijelo je upućeno na obdukciju, a konstatovano je da je smrt nastupila nasilnim putem i upotrebom vatrenog oružja.

“Kriminalističkom obradom je utvrđeno da mjesto na kojem je E.G. pronađen nije mjesto izvršenja krivičnog djela, a sprovodeći intenzivne operativno-taktičke mjere i radnje policijski službenici su pronašli lice mjesta na kojem je ubistvo izvršeno. Obezbijeđeni su i materijalni dokazi – oružje koje je bilo zakopano, a za koje se opravdano sumnja da je korišćeno prilikom izvršenja ovog krivičnog djela” objasnio je Korać.

 

Komentari: 0

Novi komentar