Ključna objava na Instagramu

Detalj koji je možda otkrio tajnu vjenčanja ljepotice i fudbalera

Georgina i Ronaldo u vezi su tri godine i zajedno dobili djevojčicu Alanu Martinu, a zgodna Argentinka spremno je prihvatila odgoj i majčinsku figuru ostale Ronaldove djece.
Objavljeno: 29. 01. 2020 - 12:59 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iako su poprilično ozbiljni, te su se čak i vjerili, Kristijano i Georgina Rodrigez nikada nijesu javno govorili o vjenčanju i braku.

O njihovim privatnim odlukama, planovima u ljubavi jako malo se zna. Par je tajnoviti kada su u pitanju teme o njihovom privatnom životu, a mlada Argentinka čak nikada nije dala intervju i sebe stavljala u prvi plan.

Javnost je tek nakon što je veliki dijamantni prsten zablistao na njenoj ruci zaključili da se par vjerio, a onda su krenula nagađanja oko vjenčanja o čemu najbolji fudbaler svijeta ćuti već duge tri godine koliko su zajedno.

Uprkos svemu, Ronaldo i Georgina praktično žive kao u braku, zajedno odgajaju četvoro djece, najstarijeg Ronaldova sina kao i blizance Evu i Matea koje je na svijet donijela surogat majka te svoju kćerkicu Alanu Martinu.

No, sada su se pojavile indikacije da je slavni Portugalac svoju voljenu vjerenicu ipak odveo pred oltar i to u potpunoj tajnosti. U zahvali na sve čestitke koje je primila za 26. rođendan lijepa Georgina je napisala:

– Ne mogu tražiti ništa više osim zdravlja i ljubavi u svojoj porodici. Hvala vam svima na prekrasnim željama, cvijeću i poklonima koji ste slali. Hvala i mom suprugu što mi je pružio najljepši život i podario djecu. Volim te - kazala je ona.

Oslovivši ga "suprugom", tamnokosa ljepotica dala je naslutiti da je već u braku s fudbalerom, što su uveliko prenijeli svi svjetski mediji...

 

Komentari: 0

Novi komentar