Tvrdi advokat

Pljunuo Klisićku prije sudjenja, Tužilaštvo ispituje ponašanje Ramusovića

Nastavljeno je suđenje Berancu Muhamedu Ramusoviću, koji je osumnjičen da je prošle godine pretukao Nikšićanku Jelenu Krstić. 
Objavljeno: 29. 01. 2020 - 15:56 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na današnjem ročištu dogodio se incident. 

"Povodom incidenta koji se dogodio u zgradi Osnovnog suda u Beranama, kada je po navodima punomoćnika oštećene J.K. advokata S.LJ., okrviljeni M.R. ugrozio bezbjednost njegovog klijenta oštećene J.K. na način što je dok su stajali u hodniku pljunuo prema oštećenoj J.K. i izgovorio neke riječi u prisustvu dva pripadnika UIKS-a, zbog čega je traženo odlaganje glavnog pretresa, u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama je formiran predmet", navedeno je u saopštenju Osnovnog tužilaštva u Beranama. 

S tim u vezi, odmah je od Osnovnog suda u Beranama pribavljen zapisnik sa današnjeg glavnog pretresa, a u daljem toku tužilaštvo će preduzimati sve zakonom propisane mjere i radnje, navedeno je u saopštenju. 

Suđenje Berancu Muhamedu Ramusoviću koji je optužen da je sugrađanki Jeleni Krstić nanio teške tjelesne povrede, danas je prekinuto u Osnovnom sudu u ovom gradu jer je prije početka, kako tvrdi advokat oštećene Srđan Lješković, došlo do incidenta u kojem je ugrožena bezbjednost njegove klijentkinje.

Lješković je, tražeći odlaganje suđenja, rekao da je Ramusoviću u hodniku dok je prolazio pored Krstićeve, pljunuo prema njoj i i nešto dobacio.

"Moja klijentikinja je u šoku i nakon ovoga nema uslova za održavanje ročišta" kazao je Lješković.

Komentari: 1

Berane2

29. 01. 2020 - 16:43

Ovog kriminalca kazniti. Pogledajte objave ove Jelene na fejzbuk i bice vam jasno da i ona nije nimalo nevina. Toliko mrznje prema svemu crnogorkom odavno nisam vidio. I to je godinama unazad tako.
Novi komentar