Analiza SNP-a: Za loš rezultat krivi MANS, DF i Bulatovićev portparol

snpokRukovodstvo Socijalističke narodne partije okrivilo je Demokratski front i Mrežu za afirmaciju nevladinog sektora, kao i bivše stranačke kolege za loš rezultat na parlamentarnim izborima u oktobru, pišu Vijesti.

Objavljeno: 31. 01. 2013 - 07:24 Promjenite veličinu teksta: A A A


U “Analizi izbornih aktivnosti i rezultata izbora”, u koju su Vijesti imale uvid, navodi se da je stranka Srđana Milića tokom izborne kampanje bila pod stalnim udarima većeg dijela opozicije i da zbog toga nije ostvaren dobar rezultat.

U analizi izbornih rezultata, koja je napravljena na osnovu izvještaja koje su dostavili opštinski odbori, navodi se da je stranka podbacila na izborima zbog razočarenja dijela članstva nakon dešavanja u partiji i odluke dijela funkcionera okupljenih oko Predraga Bulatovića i Milana Kneževića da pristupe DF-u.

Bulatović i Knežević su, kako se navodi u izvještaju, u Frontu bili zaduženi za “podmetanje bivšoj partiji”.

U izvještaju se kaže da je DF vodio prljavu kampanju, “uz svakodnevna uporna podmetanja na skupovima i u sredstvima javnog informisanja i širio neistine da će SNP poslije izbora stupiti u koaliciju sa DPS-SDP koalicijom. Kontinuirano je napadao najuže rukovodstvo partije i predsjednika, za šta je posebno bio zadužen portparol Predraga Bulatovića i rukovodstva DF Milan Knežević”, navodi se u izvještaju koji su uradili članovi Glavnog odbora Milutin Cicmil, Dragutin Joksimović i Milan Ružić.

Bivši članovi SNP-a, kako se navodi, u kampanji su imali imali logističku podršku novih političkih saveznika u opoziciji. “Pravili su opstrukciju u partiji u čemu im je pomagalo rukovodstvo PzP-a, Nove srpske demokratije i MANS-a... Nijedan elektronski niti štampani medij nije bio naklonjen SNP-u, i nije opširnije izvještavao sa promotivnih skupova.”

Izvještaj je jednoglasno usvojen na sjednici Glavnog odbora SNP-a 30. decembra.

foto: novosti.rs

Komentari: 15

Ivan

31. 01. 2013 - 07:45

Ha,ha,ha,ha.....

31. 01. 2013 - 09:09

Twilight zone.
frontas2

31. 01. 2013 - 09:28

A taj Pedja?Vi ga se bar otarasiste.Samo je pitanje dana kada ce nesto po necijem nalogu uraditi u Fromt,kao sto je vama.E lele,zbog njega iz snp-a dodjoh u NOVU,a on mi opet nedje iza ledja.Cuvaj se Andrija,stari je to lisac.
Duka nk

31. 01. 2013 - 10:02

I ja sam isto iz snp otiso u novu zbog pedje
anika

31. 01. 2013 - 11:38

Pa bezi sad u DPS isto ti je!
Nikšicko

31. 01. 2013 - 14:03

Idi kod Raja guslara , on makar gusla dobro , da spašavate srpstvo ugašeno od zavjere CIA-e , Vatikana i Kominterne .

31. 01. 2013 - 10:34

Odavno nisam procitao jasniju, posteniju i precizniju analizu. Bez imalo zelje da se stvari zamagljuju i mistifikuju, vec da se nazovu pravim imenom. Podrska SNP-u i poziv nasem clanstvu da ne glasa ni ovog kameleona na vlasti ali ni ovog kameleona na kvadrat iz lazne opozicije. Jednostavno iskulirati bandu prevrtljivu.
anika

31. 01. 2013 - 12:45

Potpuno se slazem!!!!!Tuzno je samo sto je proslo ovoliko vremena da SNP progovori da ga ceo svet razume!
Opaka

31. 01. 2013 - 10:35

Tacno je sto su nabrojili, ali su zaboravili da dodaju i Vijesti. Stavise, grupa iz Vesti sa sve cika Miskom je inspirator akcija koje su sprovodili MANS i Knezevic, jer SNP nije htio da postupi po njihovom scenariju za politicko pregrupisavanje. I Zbilja , ne bih da prodvodadzisem , ali ona Calovicka i onaj Knezevic su stvoreni jedno za drugo.
Marija

31. 01. 2013 - 10:35

Koliko sam ja razumjela raymimoilazenja unutar SNP, gosp. Bulatovic i Knezevic nisu rekli da ce cijeli SNP uci u koaliciju sa DPS, vec da je rukovodstvo SNP kooperativno sa ljudima iz DPS. Dakle, ne radi se o javnoj vec o tihoj koaliciji od koje koristi imaju celni ljudi SNP, a birace drze u zabludi. Dio biraca je to prepoynao i kaznio Milica u znacajnoj mjeri ybog cega je on morao da podnese neopozivu ostavku a ne da nastavi da podriva opoziciono jedinstvo. Dokaz za kooperativnost moze se dokazati i cinjenicom da je Neven Gosovic prvi dao misljenje da Vujanovic moze da se kandiduje 3 put. Najavljena podrska kandidaturi Vujanovica clanova DIK iz SNP je jos cvrsci dokaz. Bice toga u narednom periodu jos dosta ja vjerujem. Tu je NATO, ustavne promjene....Milic ima za jos dosta sta odradit u "opoziciji", a da koristi rezimu.

31. 01. 2013 - 12:10

Vidim da si i ti Marija dio tih mudrih biraca sto su prepoznali zadnje namjere Milica i rukovodstva SNP-a. Hajde sad, posto si to premudro konstatovala i prosvijetlila nas, pristavi rucak.
frontas2

31. 01. 2013 - 12:50

gdje god da odem,ta nesreca opozicije mi je iza ledja
Novi komentar