banner
HBO

HBO paket

Nova HBO serija inspirisana istoimenim romanom poznate italijanske spisateljice Elene Ferante „Moja genijalna prijateljica“ (My Brilliant Friend) imaće premijeru 19. novembra u 20h na HBO-u, a istog dana će biti dostupna preko HBO GO usluge videa na zahtjev.Priča koja je opčinila čitaoce širom svijeta prati Elenu Greko i najvažniju prijateljicu u njenom životu, Lilu. Kada Lila naizgled nestane bez traga, Elena, sada već žena u poznim godinama koja živi u kući punoj knjiga, pali kompjuter i počinje da piše o njihovom prijateljstvu.

Arenasport

Arenasport

U nedjelju na kanalu Arenasport 1 pratite milanski i derbi italijanske lige: Inter – Milan (od 20:30). U utorak i srijedu (23. i 24.10.) uživajte u mečevima Lige šampiona. Preporučujemo mečeve Mančester Junajted – Juventus (utorak) i Barselona – Inter (srijeda).

Discovery kanal

Discovery

Nova sezona serijala „Zlatna groznica“ (Gold Rush) vraća se na Discovery kanal. Novi kopači, nova rivalstva, a ulozi su veliki u potrazi za američkim snom. Ko će biti najbolji? Nove epizode gledajte utorkom od 20h.