Svijet

Pogledajte: Putnici u panici bježe iz zapaljenog aviona

avion
N
akon nesreće u San Francisku u kojoj je dvoje ljudi poginulo, a 61 osoba povrijeđena, kada se avion kompanije Azijana erlajns “boing 777” srušio i zapalio prilikom slijetanja na aerodrom pojavio se novi dramatični snimak u kom su zabilježeni posljednji trenuci pred eksploziju.

Pogledajte: Putnici u panici bježe iz zapaljenog aviona
Portal AnalitikaIzvor

Ovaj video prikazuje užasnute putnike koji u panici pokušavaju da se iskobeljaju iz srušenog aviona, boreći se za svoj život, svega par trenutaka prije nego što je letjelica buknula u plamenu. Vidi se kako u bujici izlaze iz srušenog aviona kroz otvore za slučaj nesreće, ali i kroz rupu na zadnjem dijelu trupa, gdje je bio rep aviona, koji se prilikom pada odvojio.

avion1
Na snimku koji je snimljen preko vode, a prikazuje prvih 15 minuta nakon pada aviona, pored putnika koji izgledaju kao mravi koji bježe iz mravinjaka, takođe se vidi i kako spasilačke ekipe užurbano prilaze olupini u plamenu i pokušavaju da ugase vatru.

Do pada aviona, u kom se nalazilo više od 300 putnika i članova posade, došlo je u subotu na Aerodromu San Francisko. Tom prilikom su poginule dvije kineske tinejdžerke, a zbog povreda se u bolnici nalazi 19 ljudi, od kojih je šestoro u kritičnom stanju. Dvije osobe su paralizovane zbog povreda kičme, navode televizije u SAD.

(blic.rs)

Portal Analitika