Društvo

Dani vina i muzike u podgoričkom Bazaru

1712danivinaimuzikeok
T
ržni centar Bazar prethodna dva dana je bio najveselije mjesto u gradu- “Dani vina i muzike” okupili su veliki broj građana i svi posjetioci su bili u prilici da degustiraju vrhunska vina domaće i regionalne proizvodnje. Centrom se širio miris vina-crnog, bijelog i rozea. Poseban doprinos atmosferi dali su muzika i ples.

Dani vina i muzike u podgoričkom Bazaru
Portal AnalitikaIzvor

Prisutni su uživali u salsa i tango, klasičnim i modernim koreografijama Vlada Vulanovića sa Danijelom Vukadinović i Nikolinom Ceković.

Zvuci klasične i zabavne muzike odjekivali su Bazarom i dodatno zagrijali predprazničnu atmosferu. Neobična kombinacija je otvorila muzički dio, i to studenti muzičke akademije sa Cetinja Igor Pejović-violina, praćena harmonikom Dina Beharovića.

Nakon njih uživali smo u izvođenju učenika srednje muzičke škole „Vasa Pavić“, na gitari Stefan Kostić, violini Emrah Lekić i klavijaturi Milan Bukilić, jednog od učesnika šou programa „X factor“, koji nas je takođe oduševio i svojim vokalnim sposobnostima.

Nacionalno udruženje Somelijera okupilo je veliki broj izlagača koji su svim građanima osim degustacije bili na raspolaganju za sve informacije o svojim vinima, pa je manifestacija pored zabavnog imala i edukativni karakter.

Portal Analitika